Subscribe Us


Ο Πάνος Καμμένος στον Γιώργο Τράγκα: «Στην πολιτική δεν υπάρχουν μπέσα και φιλίες»

Τι είπε για Τσίπρα, Κοτζιά και Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και τους αποστάτες που θα εύχονταν "οι βιοψίες να ήταν αντίθετες"

Για όλους και για όλα μίλησε ο Πάνος Καμμένος, πρόεδρος των ΑΝΕΛ, στον Γιώργο Τράγκα, στο «Epsilon TV», ξεκινώντας από το πρόσφατο θέμα της υγείας του που ευτυχώς το ξεπέρασε, αλλά όπως είπε «οι αποστάτες θα εύχονταν οι βιοψίες να είναι αντίθετες».Δείτε όλη την συνέντευξη του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ.


«Θα πούμε πράγματα που δεν θα ειπωθούν πουθενά αλλού», υποσχέθηκε ο Πάνος Καμμένος στην αρχή της συνέντευξής του.

Ο πρώην υπουργός Αμυνας, απέδωσε τιμές στους Ελληνες αεροπόρους που «όταν φεύγουν από το σπίτι τους δεν ξέρουν αν θα ξαναγυρίσουν», θυμίζοντας πως σαν χθες ήταν η απώλεια του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη, ενώ για την Τουρκία υπογράμμισε πως αυτή τη στιγμή έχει πραγματοποιήσει εισβολή στην Κύπρο.

«Δεν κάθεσαι εύκολα στο τραπέζι για μέτρα εμπιστοσύνης όταν η Τουρκία ετοιμάζεται για γεωτρήσεις», είπε και συνέχισε:

«Πρόκειται για εισβολή στην Κυπριακή Δημοκρατία στην Ευρωπαϊκή Ενωση».

«Κάνω έκκληση σε όλους να αντιληφθούν την κρισιμότητα της στιγμής. Η Ευρώπη δεν υπάρχει, θα έπρεπε τα πλοία όλων των χωρών να κινούνται προς την Κύπρο για να την προστατέψουν. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τριγωνικές συμφωνίες με Ισραήλ Κύπρο, Αίγυπτο, που δεν πρέπει να χαθούν, υπό την υψηλή επίβλεψη των ΗΠΑ που είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται για μας».

«Ο Τσίπρας τινάζει τις συμφωνίες στον αέρα. Οι Γερμανοί έχουν στόχο την Ελλάδα», είπε ακόμη.

Οι καταγγελίες για τον Νίκο Κοτζιά και η Συμφωνία των Πρεσπών

«Είπε ο κ. Κοτζιάς ότι τα μέιλ προέρχονται από αμερικανικούς σέρβερ και αυτοί παραβιάζονται από Ρώσους χάκερ ή κινέζους. Αυτοί δεν έχουν φθάσει στο σημείο να σπάνε αμερικανικούς σέρβερ. Αυτή η υπόθεση κινδυνεύει να οδηγήσει σε εθνική ήττα από έναν άνθρωπο που πρόδωσε τη Μακεδονία και ετοιμάζεται να υπογράψει για το μισό Αιγαίο.
Να ξεκινήσουμε τα ΜΟΕ μου ζητούσε ο Τσίπρας και του απαντούσα ότι δεν θα κάτσω στο ίδιο τραπέζι με χώρα που μας απειλεί.
Ο Τσίπρας δεν έκανε επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης, με εξαπάτησε όμως στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Για τα μάτια των Ευρωπαίων που μας πίεζαν. Παραδώσαμε ανευ όρων το όνομα».

«Ο Τσίπρας μου έλεγε ότι θα σπάσουμε τη συμφωνία γιατί οι Σκοπιανοί δεν θα είναι εντάξει. Επειδή εγώ ανησυχούσα πήγα στους Αμερικανούς και μίλησα για plan B.
Οι Αμερικάνοι δεν τους ενδιέφερε αν τα Σκόπια θα λέγονται Μακεδονία, ή Β. Μακεδονία, ή Βαρδάρης, αλλά ήθελαν να κάνουν στρατιωτική βάση στα Σκόπια και να τα βάλουν στο ΝΑΤΟ».

Μυστικά κονδύλια στα Σκόπια και ο Σόρος

«Το θέμα για τα μυστικά κονδύλια προς Σκόπια, το έθεσα στο υπουργικό συμβούλιο. Διαπίστωσα περίεργες κινήσεις με τις εταιρείες που ήθελαν να πάρουν τις βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών. Τη δουλεία την πήρε εταιρεία που δεν είχε καμία εμπειρία και δημιουργήθηκε μια εταιρεία μεσάζον που την είχε κάνει άνθρωπος του Σόρος».

«Ζητώ από τη Δικαιοσύνη να κάνει τη διερεύνηση με αριθμούς λογαριασμών για τα μη πολιτικά πρόσωπα ώστε να μην πάει η υπόθεση απευθείας στον Κοτζιά ώστε να μην πάει στις καλένδες λόγω της Βουλής.
Η αποστασία των στελεχών των ΑΝΕΛ είναι μεγαλύτερη από αυτή του ΄65. Ο Τσίπρας τους έδωσε την υπουργική καρέκλα και αυτοί κράτησαν παράνομα την έδρα για να ξεδοντιάσουν τον Καμμένο και να μην έχουν κοινοβουλευτική ομάδα οι ΑΝΕΛ ώστε να μην μπορώ να μετέχω σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών»

«Ο Κοτζιάς είναι ο ολετήρας της Μακεδονίας»
«Ο Κουίκ και η Κουντουρά δεν έγιναν κομμουνιστές από τη μια ημέρα στην άλλη, υπήρχε πολιτική συναλλαγή»

«Η Κουντουρά απέκρυψε που πήγαν 19 εκατ. ευρώ, απαντώντας σε ερώτησή μου».

Ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου

«Ο Ερντογάν θα δημιουργήσει εξωτερικό θέμα όχι σε όριο πολεμικού επεισοδίου γιατί δεν τον παίρνει. Οι μεγάλες δυνάμεις στην Κύπρο θα του κόψουν τα πόδια».

Για μετεκλογικές συνεργασίες

«Προϋπόθεση για οποιαδήποτε συνεργασία, είναι η Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν μπορώ να κάνω κυβέρνηση με τους αποστάτες, ούτε με υβριστές του Καραμανλή. Θα μπορούσα να συνεργαστώ σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Σημερινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν εγώ μαχόμουν για την ελληνοισραηλινή συνεργασία διαδήλωναν αντίθετα, χαίρομαι που άλλαξε γνώμη ο Τσίπρας.

Για Κουφοντίνα

«Τραγικό για την εικόνα της χώρας αυτό που γίνεται με τον Κουφοντίνα, να βλέπουν οι Αμερικανοί ότι υπάρχει χαλαρότητα.

Για F-16

«Με το που έφυγα πάγωσε η συμφωνία για τα F-16″.

Οι σημερινοί επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων φοβούνται να υπογράψουν το παραμικρό, ακόμα και αυτά που είχα κάνει εγώ».

Κόκκαλης το βαθύ σύστημα της διαπλοκής

«Οι γέροντες του Μαξίμου Καρτερός και Φλαμπουράρης το βαθύ σύστημα που πίσω υπάρχουν συμφέροντα, με πολέμησαν. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του κ. Κόκκαλη στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κόκκαλης θέλει να σταματήσει την επέκταση των F-16 για τους δικούς του λόγους, αφού είναι ιδιοκτήτης της Ιντρακομ Ντιφένς.
Ο Κόκκαλης είναι το βαθύ σύστημα της διαπλοκής του ΠΑΣΟΚ που σήμερα συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανθρώπους σαν τον Πετσίτη πρέπει να τους κλείνεις το στόμα. Εγώ δεν τον έβαλα ποτέ στο σπίτι μου».

«Τα παλιά στελέχη – αποστάτες δεν με πήραν τηλέφωνο ούτε στο νοσοκομείο, ντρέπονται να με δουν. Θα ήθελαν να βγουν αντίθετες οι βιοψίες. Με τον Τσίπρα με χωρίζει η Συμφωνία των Πρεσπών, μόνο».

«Το μεγαλύτερο έγκλημα που δεν έχει διερευνηθεί είναι πως και γιατί μπήκαμε στα Μνημόνια. Τι έκανε ο Γ. Παπανδρέου και στη συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς».


crashonline.gr