«Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κρατικό Κτήμα Κατερίνης» - ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ

ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

BreakingΣάββατο, 15 Ιουνίου 2019

«Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κρατικό Κτήμα Κατερίνης»

Επίβλεψη των εξελισσόμενων παρεμβάσεων στις «Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κρατικό Κτήμα Κατερίνης», πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου, προχωρά στην αποπεράτωση αθλητικών εγκαταστάσεων σε χώρο, που βρίσκεται στο οικοδομικό τετράγωνο 365α της Πολεοδομικής Ενότητας Εθνικού Σταδίου του Δήμου Κατερίνης, ιδιοκτησίας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το οποίο είναι χαρακτηρισμένο «Χώρος Αθλητισμού».
Η τεχνική μελέτη του έργου, προϋπολογισμού 950.000 ευρώ, περιλαμβάνει δυο γήπεδα ποδοσφαίρου, ένα γήπεδο μπάσκετ, κτίριο αποδυτηρίων και κτίριο αναψυκτηρίου και έχει σκοπό τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντα χώρου αυτών.

Η Αντιπεριφερειάρχης μετέβη στο σημείο των εργασιών με την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Έργων Δομών Περιβάλλοντος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και διαπίστωσε την εξέλιξη και την ποιότητα του έργου, που θα διασφαλίζει κατάλληλες αθλητικές υποδομές, αναβαθμίζοντας παράλληλα την περιοχή.

«Στοχευμένες οι ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, μέσα από την υλοποίηση σημαντικών έργων, που θα αναβαθμίσουν τις αθλητικές υποδομές της περιοχής και κατ΄επέκταση την ποιότητα ζωής των πολιτών», δήλωσε η κ. Μαυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Κονδυλοφόρος σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή