Μανιτάρια γεμιστά με τυρί και ντομάτα... - ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ

ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking





Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

Μανιτάρια γεμιστά με τυρί και ντομάτα...

Υλικά για 4-6 άτομα 

  • 24 στρογγυλά φρέσκα μανιτάρια μεσαίου μεγέθους
  • 1 μικρό πράσο ψιλοκομμένο
  • 1 μικρή ρίζα φινόκιο ψιλοκομμένο
  • 100 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες χωρίς σπόρια
  • 50 γραμμάρια σύγκλινο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κόλιανδρος
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόβετε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τα κρατάτε για τη γέμιση.
  2. Βάζετε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και περιμένετε να ζεσταθεί.
  3. Μόλις ζεσταθεί, ρίχνετε μέσα τα κεφάλια των μανιταριών, τα αλατοπιπερώνετε και τα σοτάρετε.
  4. Μόλις σοτάρετε, τα βγάζετε από το τηγάνι και τα τοποθετείτε σε μια πιατέλα ή πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν και να φύγει η μεγάλη ποσότητα λαδιού.
  5. Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, σοτάρετε το φινόκιο, τα κοτσάνια από τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και το πράσο για 7-8 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  6. Αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε με τον κόλιανδρο.
  7. Ανακατεύετε το τυρί και το σύγκλινο μαζί με τις ψιλοκομμένες ντομάτες.
  8. Γεμίζετε τα μανιτάρια και τα βάζετε στο φούρνο να ψηθούν για περίπου 10 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Κονδυλοφόρος σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή