Subscribe Us


ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για προκηρύξεις που τρέχουν μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου - Προσλήψεις σε ΑΔΜΗΕ, πυροσβεστική, υπουργεία και νοσοκομεία

Σε εξέλιξη βρίσκονται χιλιάδες προσλήψεις στο ΑΣΕΠ για θέσεις εργασίας σε διάφορες ειδικότητες. Το Dikaiologitika News, συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλες τις θέσεις που τρέχουν αυτή τη στιγμή.
Δείτε αναλυτικά τις προθεσμίες των αιτήσεων καθώς και τα δικαιολογητικά για τις προκηρύξεις.

ΑΣΕΠ: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για 200 προσλήψεις σε αρχαιολογικούς χώρους

Πρόσληψη 200 υπαλλήλων σε αρχαιολογικούς χώρους προωθεί το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων μέσω ΑΣΕΠ.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος αφορά σε θέσεις για υποψήφιους κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ.

Περισσότερα εδώ

Προσλήψεις στη Πυροσβεστική Ακαδημία με ΣΟΧ του ΑΣΕΠ

Η Πυροσβεστική Ακαδημία, για τη Σχολή Πυροσβεστών- Παράρτημα Πτολεμαΐδας που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα Ν. Κοζάνης, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της.

Περισσότερα εδώ

Αιτήσεις για 105 προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ μέσω ΑΣΕΠ - Όλες οι ειδικότητες

Αιτήσεις για προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ. Οι εν λόγω προσλήψεις αφορούν Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου. Δείτε όλα τα απαραίτητα προσόντα, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και την προκήρυξη.

Περισσότερα εδώ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 43 ατόμων στα ΔΙΕΚ Βόλου - Τα προσόντα και οι αιτήσεις

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου µε ωριαία αντιµισθία, συνολικά σαράντα τριών (43) εκπαιδευτών, διάρκειας από την υπογραφή της σύµβασης και έως 30/06/2020, ή σε ορισµένες ειδικότητες για ένα εξάµηνο σύµφωνα µε τις ανάγκες του ΔΙΕΚ, στο Δηµοτικό Ινστιτούτο Επαγγελµατικής Κατάρτισης-ΔΙΕΚ, που εδρεύει στο Βόλο, και συγκεκριµένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα. Υπενθυμίζεται πως οι εν λόγω προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ.

Περισσότερα εδώ

200 προσλήψεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - Αιτήσεις τώρα για θέσεις εργασίας σε 7 ειδικότητες

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων (200) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Αττικής, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Νίκαιας και του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Ενίσχυση της Διαδικασίας Ασύλου» του Εθνικού Προγράμματος του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020 (συγχρηματοδότηση 75 % από ΕΕ και 25 % από Εθνικούς Πόρους)».

Περισσότερα εδώΠροσλήψεις 85 γυμναστών στην Αττική για προγράμματα άθλησης

Εγκρίθηκε η κατανομή συνολικά 1.145 θέσεων σε όλη τη χώρα για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής σε ΟΤΑ Α’ βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών, που θα υλοποιήσουν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο), κατά την περίοδο 2019-2020, όπως αυτές αξιολογούνται και προτείνονται προς έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού.

Δείτε εδώ περισσότερα

Προσλήψεις στις φυλακές Δράμας

Ανακοινώθηκαν 18 προσλήψεις στις φυλακές Δράμας. Συγκεκριμένα, οι προσλήψεις αφορούν άτομα που προστατεύονται από νόμο (ΑΜΕΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι και τέκνα αναπήρων πολέμου).

Δείτε εδώ περισσότερα

Προσλήψεις 18 ατόμων στο Γενικό νοσοκομείο Χίου

Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 18 ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγνυσών περιστάσεων για τις ανάγκες φύλαξης, εστίασης και σίτισης του Γενικνού νοσοκομείου Χίου Σκυλίτσειο.

Περισσότερα εδώ

15 θέσεις εργασίας στο κέντρο πρόνοιας ΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες εστίασης ή σίτισης των Παραρτημάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που εδρεύουν στους νομούς Θεσσαλονίκης και Σερρών.

Περισσότερα εδώ

Προσλήψεις δασκάλων στο δήμο Χαλκίδας

O Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας – Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.» , ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη συνολικά είκοσι ατόμων (20) με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (με αντίτιμο) ωρομίσθιας απασχόλησης μέχρι 30 ώρες εβδομαδιαίως, για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των καλλιτεχνικών δομών του ΔΟΑΠΠΕΧ που βρίσκονται στην Δ.Ε. Χαλκιδέων , στην Δ.Ε. Ν. Αρτάκης, στην Δ.Ε. Ληλαντίων και στην Δ.Ε. Αυλίδας σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’αριθμ 49/2019 (ΑΔΑ: Ω2ΨΓΟΚΡΚ-ΡΟ1) Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΑΠΠΕΧ .

Περισσότερα εδώ

Προσλήψεις καλλιτεχνικού - διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθία, συνολικά είκοσι ενός (21) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς «Δημήτριος & Σουλτάνα Πετσάλνικου Μπαϊρακτάρη» , που εδρεύει στην περιοχή «Χλόη» στην Καστοριά

Περισσότερα εδώ


 DikaiologitikaΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια