Γιατί δεν συναντά τον Δημήτρη Κουτσούμπα η Σακελλαροπούλου; - ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ

ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

BreakingΤρίτη, 26 Μαΐου 2020

Γιατί δεν συναντά τον Δημήτρη Κουτσούμπα η Σακελλαροπούλου;

Σε γενικές γραμμές, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρούλου ανταποκρίνεται με επιτυχία στα καθήκοντά της. Φαίνεται, όμως, ότι το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο και γι’ αυτό, πιθανολογώ, ότι δυσκολεύεται στο να ικανοποιήσει ορισμένες θεσμικές της υποχρεώσεις.

Το λέω αυτό γιατί έμαθα ότι μέχρι στιγμής αυτό επικαλείται στον Δημήτρη Κουτσούμπα. Γνωρίζω ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ έχει ζητήσει εδώ και αρκετές ημέρες να την δει, ώστε να συζητήσουν την πορεία των εθνικών θεμάτων -τα οποία απασχολούν έντονα τον Περισσό- και ακόμα απάντηση από την Προεδρία δεν έχει λάβει.

Στο ερώτημα για το πόσο βεβαρημένο πρόγραμμα έχει, ενημερώθηκα ότι ένα ταξίδι της Προέδρου είναι ο λόγος που δεν μπόρεσε να δεχθεί τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Έτσι, αν όλα πάνε βάσει προγράμματος, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.


Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Κονδυλοφόρος σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή