Ψητά φιλέτα μπακαλιάρου πανέ... - ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ

ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking



Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Ψητά φιλέτα μπακαλιάρου πανέ...

Υλικά

  • 4 μικρά φιλέτα μπακαλιάρου (μπορεί να είναι κατεψυγμένος ή παστός ξαρμυρισμένος)
  • 2 αυγά
  • 1 ½ φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης
  • 1 ½ φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη


Εκτέλεση


  1. Πλένουμε καλά τα φιλέτα, τα στραγγίζουμε για αρκετή ώρα και τα στεγνώνουμε με ένα χαρτί κουζίνας.
  2. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά.
  3. Σε ένα μεγάλο σακουλάκι τροφίμων τοποθετούμε το αλεύρι και σε ένα άλλο σακουλάκι τροφίμων τοποθετούμε τη φρυγανιά.
  4. Παίρνουμε το ένα φιλέτο μπακαλιάρου το ρίχνουμε στο σακουλάκι με το αλεύρι και το κουνάμε καλά ώστε να αλευρωθεί καλά.
  5. Το βγάζουμε από το αλεύρι, το τινάζουμε λίγο ώστε να φύγει το περιττό και το βουτάμε στο αυγό.
  6. Στη συνέχεια το βγάζουμε από το αυγό και το ρίχνουμε στο σακουλάκι με τη φρυγανιά.
  7. Το κουνάμε πέρα δώθε να καλυφθεί εντελώς από τη φρυγανιά.
  8. Το βγάζουμε και το τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  9. Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα φιλέτα.
  10. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμού για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.



neadiatrofis.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Κονδυλοφόρος σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή