Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε πληρώνονται από όλα τα Ταμεία - ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ

ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

BreakingΔευτέρα, 17 Αυγούστου 2020

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε πληρώνονται από όλα τα Ταμεία

Από την ερχόμενη Παρασκευή 21/8 ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων μηνός Σεπτεμβρίου, για 2,4 εκατ. συνταξιούχους.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 21 Αυγούστου πληρώνονται οι συντάξεις του ΙΚΑ για συνταξιούχους που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Την Δευτέρα 24 Αυγούστου θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 2, 4, 6, 8.

Οι συντάξεις ΟΑΕΕ και ΟΓΑ πληρώνονται στις 26 Αυγούστου, ενώ για τους αυτοαπασχολουμένους μη μισθωτούς (ΕΤΑΑ) οι συντάξεις καταβάλλονται την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 26 Αυγούστου.
Στις 28 Αυγούστου θα πληρωθούν οι συντάξεις για δημόσιους υπαλλήλους, NAT και ΚΕΑΝ. Τα υπόλοιπα ταμεία ΕΦΚΑ Μισθωτών πληρώνονται επίσης στις 28 Αυγούστου όπως και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Τέλος, οι συντάξεις Ανασφάλιστων Υπερηλίκων του ΟΠΕΚΑ, καταβάλλονται την Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαζί με όλα τα επιδόματα του Οργανισμού.

Υπενθυμίζεται πως από τον προηγούμενο μήνα ισχύει η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων την ίδια ημερομηνία για όλα τα πρ. Ταμεία.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Κονδυλοφόρος σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή