Subscribe Us


Γ. Τράγκας: Οι εισηγήσεις των χρυσοπληρωμένων λοιμωξιολόγων προς την κυβέρνηση είναι μη εμπεριστατωμένες, ανακριβείς -Να ασκηθούν διώξεις από τους εισαγγελείς


Του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα


Αυτό το μεγάλο φιάσκο με τις μάσκες– τραπεζομάντηλα που μοιράστηκαν στα μικρά παιδιά των σχολείων, παίρνει διαστάσεις γιγαντιαίου σκανδάλου. Είναι απαραίτητο να επέμβουν τόσο ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου όσο και ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Αθηνών προκειμένου να γίνει δικαστική έρευνα για αυτό το σκάνδαλο. Έχω την αίσθηση ότι είναι ποινικό αδίκημα να μοιράζει δύσχρηστες και ανθυγιεινές μάσκες στα ελληνόπουλα και να εισπράττει τη δυσφορία όλων αυτών των παιδιών, που έλεγαν στα κανάλια ότι δεν μπορούν να αναπνεύσουν στη διάρκεια του μαθήματος, ότι δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν το μάθημα, και ότι υποχρεώθηκαν να βγάλουν αυτά τα τεράστια πανιά από το πρόσωπό τους. Είναι, αν δεν κάνω λάθος, ποινικό αδίκημα η παροχή επικίνδυνων μέσων ή φαρμάκων προφύλαξης για τα παιδιά.
Είναι αδιανόητο σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη χώρα να μην έχει διαταχθεί μέχρι στιγμής έρευνα για το ποιοι έδωσαν εντολή να παραχθούν αυτές οι ανθυγιεινές μάσκες, ποιοι ξόδεψαν τα έξι εκατομμύρια του ελληνικού λαού χωρίς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ελέγχου των προϊόντων αυτών, και ποιοι παρήγαγαν αυτά τα προϊόντα χωρίς να ελεγχθούν ούτε στη διάρκεια της παραγωγή ούτε κατά την παράδοση και διανομή.

Τα μέλη της κυβέρνησης Μητσοτάκη μεταφέρουν την εγκληματική ευθύνη το ένα στο άλλο. Η υπουργός Παιδείας κα Κεραμέως μετατόπισε τις ευθύνες άμεσα στον υπουργό Εσωτερικών κο Θεοδωρικάκο. Η εικόνα των κ. Κοντοζαμάνη, Μαγιορκίνη και Χαρδαλιά ήταν εξευτελιστική, οπερετική και απέδειξε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός ούτε ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν ούτε γνωρίζει τι κάνουν οι άνθρωποι του γραφείου του. Υπάρχει εμφανής διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, έλλειψη συντονισμού, προχειρότητα και εγκληματικές παραλείψεις που κατατείνουν σε βάρος της υγείας των παιδιών μας. Ο κος Κοντοζαμάνης, αυτός που εισηγήθηκε τα εμβόλια H1N1 μαζί με τον κ Τσιόδρα, ο κ Μαγιορκίνης και κ Χαρδαλιάς έριξαν όλο το βάρος του μεγάλου φιάσκου και της εγκληματικής αμέλειας σε βάρος των παιδιών μας στον κ Θεοδωρικάκο, στην ΚΕΔΕ. Οι ίδιοι αυτογελοιοποίηθηκαν και ενώπιον της κοινής γνώμης σε δημόσια θέα ομολόγησαν ότι ή τους δίνουν πλαστά στοιχεία,συγκεχυμένα και ανακριβή για τα κρούσματα κορονοϊού που ακούτε να ανακοινώνονται καθημερινά.

Χθες ανέφεραν ότι έχουμε 67 διασωληνωμένους, αλλά, στη συνέχεια, μετά από ερώτημα δημοσιογράφου για το πόσοι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ, δεν ήξεραν τι να πούνε γιατί άλλο διασωληνωμένοςκαι άλλο νοσηλευόμενος σε μια ΜΕΘ. Εμφανίστηκαν αμήχανοι στο ερώτημα του δημοσιογράφου και ο ένας κοιτούσε τον άλλο. Αυτό αποδεικνύει ότι οι εισηγήσεις των χρυσοπληρωμένων λοιμωξιολόγων προς την κυβέρνηση είναι μη εμπεριστατωμένες, ανακριβείς και τούτο προκύπτει από τις απαντήσεις που δίνουν οι κυβερνητικοί παράγοντες.

Η οικονομία έχει καταστραφεί και πρέπει εισαγγελείς να παραλάβουν όσα έχουν πει οι χρυσοπληρωμένοι λοιμωξιολόγοι και όσα αντιφατικά έχει εισπράξει η κοινή γνώμη ως ενημέρωση από τους απολύτους ειδικούς. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να ασκηθούν διώξεις σε όλους εκείνους που επί μήνες ενημέρωναν τους Έλληνες για τα αρνητικά αποτελέσματα στον ανθρώπινο οργανισμό από τη χρήση μασκών, και ξαφνικά άλλαξαν γνώμη όταν δημιουργήθηκαν δομές παραγωγής μασκών στην Ελλάδα.

Πρέπει να ελέγξουν τους κ. Τσιόδρα, κ. Σύψα και κ. Μαγιορκίνη οι οποίοι βομβάρδισαν τους ταλαιπωρημένους και φοβισμένους Έλληνες με εξηγήσεις και επεξηγήσεις ότι δεν πρέπει να αγοράζουν ή να φοράνε μάσκες,γιατί μετά από δίωρη χρήση μετατρέπονται σε εστίες μόλυνσης. Πρέπει όλοι αυτοί που έχουν εισπράξει εκατομμύρια,όπως αποδεικνύεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, από το ελληνικό δημόσιο αλλά και από μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες να εισηγήσουν στους εισαγγελείς τις αντιφατικές εισηγήσεις τους προς την κυβέρνηση οι οποίες κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία.

Ο κος Μαγιορκίνης, που εισέπραξε 750.000 ευρώ για να παράσχει επιστημονικές συμβουλές στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει πει ότι δεν θα αγόραζε μάσκα ούτε για τη μητέρα του. Η οργή του κόσμου μεγαλώνει ακόμη περισσότερο ακούγοντας, όπως μου είπαν, τον κ Τατσόπουλο και άλλους, να λένε ότι πρέπει να ασκηθούν διώξεις εναντίον των μανάδων που δεν θέλουν να ταλαιπωρήσουν το αναπνευστικό σύστημα των παιδιών τους.

Ο εκάστοτε πρωθυπουργός της χώρας είναι συνταγματικά υπεύθυνος για ό,τι υφίσταται η πατρίδα και ο λαός της. Ο κ Μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή μέτρων που εισηγούνται οι ακριβοπληρωμένοι επιστημονικοί σύμβουλοί του οι οποίοι ενώπιον κοινής γνώμης εμφανίζονται ανερμάτιστοι, ελλιποβαρείς επιστημονικά και διασπείροντες αντιφατικές οδηγίες σε όλο το πανελλήνιο προκαλώντας σύγχυση στον βασανισμένο λαό μας.

Καλώ τον σεβαστό εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και όλο το δικαστικό σώμα να ακούσει τι έλεγε πριν από λίγο καιρό ο επιδημιολόγος που πήρε 750.000 ευρώ εντός ολίγων μηνών τα 500 για έρευνα για το Aids ενώ ασχολείται με τον covid19. Έλεγε ότι δεν θα αγόραζε μάσκα ούτε για τη μάνα του. Τα ίδια πράγματα έλεγε και ο σύμβουλος της κυβέρνησης καθηγητής Μόσιαλος και τα περισσότερα μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας. Θα προσκομίσουμε ενώπιον των δικαστικών αρχών όλες τις δηλώσεις λοιμωξιολόγων, επιδημιολόγων, πνευμονολόγων για τις μάσκες: Τι έλεγαν πριν λίγο καιρό που ήταν δυσεύρετες στην Ελλάδα και τι λένε τώρα που έχουν εγκατασταθεί γραμμές παραγωγής και μάλιστα φίλων της κυβέρνησης.

Ο κ Μητσοτάκης εμπιστεύεται ειδικούς, όπως λέει, αλλά δεν ρωτάει τη σύζυγό του ή την σοβαρή αδελφή την κ Μπακογιάννη για τα οξύμωρα και αντιφατικά που λένε στον κόσμο όλοι αυτοί οι επιστήμονες. Είναι εύκολο να κατηγορείς όσους αμφισβητούν τα ακραία μέτρα. Είναι αποκρουστικό να λες ότι πρέπει να ασκηθούν διώξεις στις μανάδες των παιδιών, αλλά κάποια στιγμή όλα γυρίζουν μπούμερανγκ εξαιτίας μιας γκάφας που φωτίζει την προχειρότητα και τη σκοπιμότητα αυτής της κυβέρνησης.

Τι μάθαμε τα τελευταία 24ωρα που έσπευσε ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση να αποκρύψουν τα συμφωνηθέντα στο Βερολίνο; Πρώτον, η ελληνική κοινή γνώμη αντί να τα ακούσει από τον πρωθυπουργό ή τον υπουργό Εξωτερικών ή τον εκπρόσωπο τύπου της κυβέρνησης τα αποτελέσματα της τριμερούς του Βερολίνου και την αποχώρηση της Τουρκίας, έμαθε από δημοσιεύσεις του πρωθυπουργού στον ξένο Τύπο. Φτάσαμε στο σημείο πράγματα που αφορούν την εθνική κυριαρχία και ακεραιότητα να τα μαθαίνουμε από ανακοινώσεις του κ Μητσοτάκη στους Τhe Timesκαι Le Monde. Και μετά από λίγες ώρες, μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη της μυστικής διπλωματίας που ασκεί ερήμην του λαού, μάθαμε ότι με ταχύτητα φωτός δόθηκε παραγγελία για την παραγωγή μασκών σε επιχειρηματίες φίλους της οικογένειας. Δοθήκαν 6 εκατομμύρια για να φορέσουν μάσκες όλα τα ελληνόπουλα, και, τελικά, παραλάβαμε μάσκες-τραπεζομάντηλα που γελοιοποίησαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και έθεσαν σε ταλαιπωρία μαθητές και γονείς. Την επομένη της μεγάλης γκάφας, η ελληνική κοινή γνώμη εισέπραξε φθηνές απολογίες και δικαιολογίες από τους αρμόδιους υπουργούς και τους χαρδαλιάδες. Όλοι θέλησαν να αποφύγουν το στίγμα, την προχειρότητα και τη γελοιότητα, και ο ένας μετέφερε την ευθύνη στην αρμοδιότητα του άλλου.

Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι εντός εθνικών γραμμών, πρέπει να ενημερώσει τον ελληνικό λαό και να μην τον κρατάει στο σκοτάδι

Μέσα στην ομίχλη κινούνται ήδη και παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία. Οι εχθρικοί γείτονες μετά την προσωρινή απόσυρση του Όρουτς Ρέις στην Αττάλεια προκαλούν τώρα στα νερά της Κυπριακής δημοκρατίας δίνοντας εντολή στο Γιαβούζ να προχωρήσει σε παράνομη έρευνα. Από χθες εντείνουν τις προκλητικές φωνές τους μιλώντας για κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας στη Ρόδο και στην Κω. Είναι ορατές οι βλέψεις τους για όλα τα ελληνικά νησιά που βρίσκονται κοντά στις ακτές τους.

Ο κ Μητσοτάκης και το περιβάλλον του Μαξίμου δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι για απευθείας συνομιλίες υπό συγκεκριμένους όρους, για την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ αλλά ψεύδεται ασύστολα γιατί ήδη έχουμε πρακτικά συμφωνηθέντων στο Βερολίνο τα οποία δεν γνωρίζουν οι Έλληνες. Έχουμε ήδη ένα πακέτο συμφωνηθέντων που απέρριψε την τελευταία στιγμή η Τουρκία και δεν δίνεται στη δημοσιότητα από το Μαξίμου για άγνωστους, δικούς του λόγους. Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι εντός εθνικών γραμμών αφού δεν έχει προβεί σε ουδεμία παραχώρηση πέρα των «κόκκινων» γραμμών. Πρέπει να ενημερώσει τον ελληνικό λαό και να μην τον κρατάει στο σκοτάδι εκτός αν φοβάται να δημοσιοποιήσει όσα συμφώνησε υπό το βλέμμα της κ Μέρκελ.

Όπως λένε και όπως μαθαίνω ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι σε καθημερινή επαφή με το Βερολίνο και την κ Μέρκελ. Μάλιστα σχεδόν καθημερινά αναφέρει αυτές τις επαφές το Μαξίμου τονίζοντας έτσι με έμφαση ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος οδηγεί την κούρσα. Τα τελευταία 24ωρα η Ευρώπη δείχνει να στηρίζει την Ελλάδα και την κυβέρνηση Μητσοτάκη με πρώτους φυσικά τους Γάλλους φίλους μας. Ωστόσο, αρκετοί αναλυτές εκτιμούν ότι η αποχώρηση του ερευνητικού σκάφους από τα νερά του Καστελόριζου είναι μια τακτική κίνηση του Ερντογάν προκειμένου να διευκολύνει την κ Μέρκελ να μην συνηγορήσει στην επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία. Η ανθέλληνας Καγκελάριος σπρώχνει τον κ Μητσοτάκη σε συνομιλίες προκειμένου να υπάρχουν οφέλη για την Τουρκία. Οι γείτονες δεν βάζουν τίποτα πάνω στο τραπέζι εκτός από ένα πλήθος απαιτήσεων. Ξεκίνησαν με το «γκριζάρισμα» των Ιμίων και τώρα απαιτούν το μισό Αιγαίο. Απαιτούν τη Δωδεκάνησο, και φωνάζουν ότι είναι δικά τους περισσότερα από 150 νησιά που δεν αποτυπώθηκαν στη συνθήκη της Λωζάνης και στις υπόλοιπες. Η γενική αρχή της Ευρώπη, όπως αποτυπώθηκε από τον κ Μισέλ, ότι δεν είναι απλά μια ελληνοτουρκική διένεξη αλλά είναι θέμα ολοκλήρου της Ευρώπης και των νοτίων συνόρων της, ακούγεται καλά.

Ωστόσο, η αποσιώπηση των πρακτικών του Βερολίνου και όσων συμφώνησε ο κ Μητσοτάκης με τους Τούρκους ανησυχούν δικαιολογημένα τον ελληνικό λαό. Ο «καβαλάρης του πολέμου» είναι πολύ πίσω από τους καβαλάρηδες του λοιμού και του λιμού. Ήδη στην Αθήνα πανηγυρίζουν οι ροζάκηδες και όσοι έφτιαξαν το ντοκιμαντέρ του ’21 με αφηγητή τον κ Τατσόπουλο. Αυτό το αισχρό και ανθελληνικό ντοκιμαντέρ που περιέγραφε τους Έλληνες ως σφαγείς των Τούρκων και τους Τούρκους ως καλούς γείτονες. Οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι θέλουν τον ελληνικό λαό αποστασιοποιημένο, τρομαγμένο και προφυλαγμένο δήθεν από τον covid19, αυτοί που καλούν τους εισαγγελείς να φυλάγουν τις μανάδες των παιδιών που παραλαμβάνουν τερατώδεις μάσκες-τραπεζομάντηλα, δημιουργούν τώρα το απαραίτητο κλίμα για να πάμε σε εθνικές υποχωρήσεις. Όταν πας σε διάλογο προκειμένου να δώσεις κομμάτια της εθνικής σου κυριαρχίας τότε λειτουργείς αντεθνικά.

crashonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια