Κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών από εταιρεία κέτερινγκ στη Σάμο! - ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ

ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

BreakingΚυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020

Κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών από εταιρεία κέτερινγκ στη Σάμο!


Μία από τις επιχειρήσεις που έχουν θησαυρίσει εισπράττοντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τον Προϋπολογισμό του ελληνικού κράτους για τη διατροφή των προσφύγων εμπλέκεται σε παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα, όπως αποκαλύπτει έγγραφο της Κρατικής Ασφάλειας.
Μάλιστα, η σύλληψή τους έγινε σε φορτηγό της εταιρείας, μέσα στον θάλαμο ψύξης των τροφίμων! Η εταιρεία κέτερινγκ στη Σάμο δεν αρκείται απλώς στα υπέρογκα κέρδη μέσω της αμφιβόλου ποιότητας -υπάρχουν ντοκουμέντα για το «αμφιβόλου»- έτοιμων γευμάτων με τα οποία εφοδιάζει τις δομές φιλοξενίας, με βάση έγγραφο της Κρατικής Ασφάλειας.

Η εταιρεία κέτερινγκ εξελίχθηκαν με την πάροδο του χρόνου σε κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών. Συγκεκριμένα, στη Σάμο φορτηγό αυτοκίνητο της συγκεκριμένης επιχείρησης κατασχέθηκε, καθώς μετέφερε παράνομους μετανάστες, έχοντάς τους επιβιβάσει στο πλοίο της γραμμής, όπου και συνελήφθησαν σε αιφνιδιαστικό έλεγχο!

Έχοντας πρόσβαση σε όλες τις δομές φιλοξενίας λόγω της ανάληψης της τροφοδοσίας, στήθηκε το κύκλωμα, το οποίο μετέφερε άγνωστο αριθμό, μέχρι σήμερα, παράνομων μεταναστών από τη Σάμο (ίσως και από άλλα νησιά) μέσα στα φορτηγά, όπου απενεργοποιούσαν το σύστημα ψύξης. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα στο ψυγείο του φορτηγού μιας εταιρείας μεταφέρονταν παράνομοι μετανάστες! Τα κέρδη του κυκλώματος υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ανά μήνα.ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Κονδυλοφόρος σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή