Ξεκίνησε το έργο ανάπλασης και επέκτασης του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Πιερίας - ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ

ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

BreakingΠαρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

Ξεκίνησε το έργο ανάπλασης και επέκτασης του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Πιερίας


Μια από τις πρώτες προτεραιότητες της διοίκησης της ΕΠΣ Πιερίας (από την άνοιξη του 2017 ήδη), ξεκίνησε την εβδομάδα αυτή να υλοποιείται, με την εγκατάσταση του εργολάβου στο αθλητικό κέντρο της Νέας Εφέσου, όπου θα κατασκευαστεί το νέο σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου, για τις ανάγκες των Σωματείων της Πιερίας.


Ο σχεδιασμός και οι προσπάθειες τριών περίπου ετών της διοίκησης της ΕΠΣ, με δύο διαφορετικές κυβερνήσεις και δύο διαφορετικές δημοτικές αρχές, είχε αίσια έκβαση με την υπογραφή -πριν από λίγο καιρό- της σύμβασης ανάθεσης του έργου (ύψους προϋπολογισμού περίπου 900.000 ευρώ), κατόπιν δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού.

Η αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων λόγω των μέτρων περιορισμού της διασποράς του νέου κορωνοϊού, για τη σημερινή διοίκηση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για την αναστολή ή το “πάγωμα” κάθε άλλης δραστηριότητας. Αντιθέτως, αποτελεί ευκαιρία για την άρτια προετοιμασία σε κάθε επίπεδο, ώστε η επανεκκίνηση της αθλητικής δράσης, να μας βρει όλους περισσότερο έτοιμους.

Με την ευκαιρία, η διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας εκφράζει για άλλη μια φορά τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους όσοι πίστεψαν και είχαν ενεργό ρόλο στην μέχρι τώρα προσπάθεια.

Στην βουλευτή Πιερίας Μπέτυ Σκούφα, τον πρώην Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Κωνσταντίνο Δημόπουλο, τον βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκο, τον νυν Δήμαρχο ΔίουΟλύμπου Ευάγγελο Γερολιόλιο και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δίο- Ολύμπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Κονδυλοφόρος σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή